Skip to content Skip to footer

Ana Hickmann 2022

Ana Hickmann naočare za vid 2021

Ana Hickmann kolekcija izražava istinsku ženstvenost i bezvremensku eleganciju.

Koncept brenda je -dostupni luksuz- što podrazumeva savršeni spoj elegancije, estetike i dizajna kombinujući savremenu tehnologiju i složene detalje. Karakteristike su upotreba visoko kvalitetnih materijala, kombinujući specifične detalje i moderni dizajn. Modernizacija i tradicija pomešane su sa elegancijom i jednostavnošću.

Ono što posebno izdvaja kolekciju Ana Hickmann od drugih jeste specifičan sistem za ručice naočara, duo-fashion, koji dozvoljava rotacije u kretanju otkrivajući kombinacije boja i iznenađujuće kombinacije materijala. Duo- Fashion ručice predstavljaju najnoviju inovaciju sa ručicama hexagonal oblika. Ovaj sistem omogućuje dva izgleda u jednom okviru. Dostupan je u modelima mačijeg i kvadratnog oblika u kombinaciji acetata i metala.

Početak nove sezone dolazi sa novim bojama i novim detaljima. Najrazličitiji oblici od kvadratnih, ovalnih i mačkastih do oversize retro oblika su prilagođeni kako za poslovne prilike tako i za casual varijantu. Svi modeli su dostuipni u tri različite boje.

Kliknite na link kako biste videli novu kolekciju
https://goeyeweargroup.com/ana-hickmann/

SK Company d.o.o. © 2023 Sva prava zadržana.