Skip to content Skip to footer

Escada 2023

Escada naočare za vid 2023

Escada predstavlja modernu eleganciju, cool glamur i senzualnu ženstvenost.

Ekskluzivne, očaravajuće palete boja ističu sezonske trendove i otiske u svakoj kolekciji Escada. Escada je dinamična u svom stilu i otelotvoruje privlačnu ženstvenost redefinisanog modnog smera za žene koje žele izraziti svoju jedinstvenost.

Nova kolekcija je inspirisana kolekcijama modne kuće, sa preciznim detaljima, kvalitetnim materijalima i smelom upotrebom boje. Izuzetno rafinirana ženstvenost i elegancija ramova dovršavaju izgled današnje samouverene žene koja voli dodir glamura. Ova kolekcija obuhvata širok spektar koncepcija i ističe se neočekivanim kombinacijama boja, modernih, laganih struktura jednostavnog dizajna.

Naočare ESCADA u kolekciji 2023 otkrivaju izuzetno ženstvenu, a time i izvanrednu ličnost. Naglašene boje i veliki oblici, u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom i pažnjom ka detaljima, savršeno prenose eleganciju i vedrinu današnje žene. Inspirisana modnim kolekcijama, optička kolekcija sadrži intenzivnu paletu boja i detalje inspirisane dodacima, poput ikoničnog srca i dvostrukog “E” logotipa,koji su poznati širom sveta i prisutni na svim optičkim i sunčanim okvirima. Izbor linija i neobične kombinacije materijala predstavljaju mesto susreta između umetnosti i tehnologije, vremena i prostora, života i posla, mode i beskompromisne nosivosti.

SK Company d.o.o. © 2024 Sva prava zadržana.