Skip to content Skip to footer

Furla 2023

Furla dioptrijske naočare 2023

Od 1927. godine Furla se kreira u Italiji i distribuira u 65 zemalja širom sveta. Furla interpretira italijanski duh na savremen način, dodajući svoj nepogrešiv dodir kreativnosti, elegancije i bezvremenske jednostavnosti, predstavljajući savremenu i sveobuhvatnu zbirku koja kombinuje najnovije trendove sa zanatstvom. To dovodi do stvaranja koje sadrži materijale visokog kvaliteta i koji se izrađuju pomoću najsavremenijih tehnologija.

Furla kolekcija odražava duh brenda, predlažući okvire elegantnih linija, dizajniranih da zadovolje želje užurbane, privlačne, ažurne i samouverene žene.

Za 2023 godinu, Furla predstavlja novu kolekciju koja privlači poglede sa upečatljivim oblicima i strukturama. Jedna od najistaknutijih karakteristika novih stilova je novi logo koji zauzima centralno mesto na ručicama i prednjem delu i po prvi put je u različitim bojama.

Paleta boja i detalji nadahnuti su nadolazećim trendovima sledeće sezone, ističući snažnu povezanost sa svim dodacima brenda – od naočara i torbica do sitnih predmeta od kože. Havana Leo – acetat dizajniran ekskluzivno za Furlu i blistavi ukrasi koji se pojavljuju na prednjim delovima i ručicama daju poseban pečat kolekciji.


SK Company d.o.o. © 2024 Sva prava zadržana.