Skip to content Skip to footer
80808080
Osnovano
SK Company
o nama

Ekskluzivni distributer fabrike
DeRigo Vision S.p.A - Italija

Preduzeće SK Company d.o.o je osnovano 1990 godine u Beogradu i 1999 god.u Doboju (BiH) i pretežna delatnost preduzeća je prodaja i distribucija sunčanih načara i dioptrijskih okvira.

SK Company je ekskluzivni distributer svetski poznatih brendova: Police, Furla, Escada, Blumarine, Chopard, Nina Ricci, Fila,Philipp Plein, Ana Hickmann, Hickmann,T-Charge Bulget, O Neill, Superdry, Caterpillar.

 • 1990

  Preduzeće SK Company d.o.o je osnovano 1990 godine u Beogradu

 • 1999

  Preduzeće SK Company d.o.o je osnovano 1999 god.u Doboju (BiH)

 • 2012

  Od 2012-te SK Company postaje ekskluzivni distributer fabrike Inspecs LTD iz Engleske sa svojim globalno poznatim brendom Caterpillar koji je za više od 85 godina napredovao na svim kontinentima.

 • 2016

  Marta 2016-te SK Company u svoj zastupnički program uvršćuje i poznati brend Pier Martino italijanskog proizvođača Atmosphera SrL prepoznatljivog po svojoj originalnosti stila.

 • 2017

  SK Company proširuje svoj asortiman i uvodi novi italijanski brend Assoluto.
  Iste godine SK Company na tržište uvodi mladalački i trendi brend SUPERDRY i O'Neill, proizvođača Inspecs Ltd UK. 20-tog Aprila 2017 godine otvara još jedan maloprodajni objekat u TC BIG FASHION (PLAZA CENTER) Višnjička 84, Beograd.

 • 2019

  SK Company postaje ekskluzivni distributer internacionalnog giganta Go Eyewear Group sa svojim svetski poznatim brendovima Ana Hickmann, Hickmann, Bulget i T-Charge.

0
People
0
Cruises
0
Yachts
0
Offices
najviši nivo proizvoda i usluga

Servis za sunčane i dioptrijske naočare

Za svoje klijente iz veleprodaje obezbeđuje servis za sunčane i dioptrijske naočare iz svog distributerskog programa i pruža garanciju od godinu dana.

Strateško opredeljenje preduzeća je stalno prisustvo na tržištima pružajući svojim klijentima najviši nivo proizvoda i usluga.

jedinstven tim

Intezivno ulaganje u edukaciju i stručnost zaposlenih

Zahvaljujući intezivnom ulaganju u edukaciju i stručnost zaposlenih, praćenjem inovacija u oblasti optike i konstantnom unapredjenju organizacionog sektora formiran je jedinstven tim koji ispunjava sve zahteve klijenata i tržišta.

SK Company d.o.o. © 2024 Sva prava zadržana.